KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë (Faqe 50)

Kulturë

RTSH – COPEAM, sfidat e masmedias e projektet për trashëgiminë arkivore

RTSH – COPEAM, sfidat e masmedias e projektet për trashëgiminë arkivore

Me ftesë të RTSH, po mbahet për herë të parë në Tiranë, Mbledhja e Bordit Drejtues të COPEAM, ( Bashkimi i transmetuesve publike te Mesdheut). Shqipëria që nga viti 2004, është anëtare me të drejta të plota e këtij organizmi të përbërë prej 100 përfaqësuesish mediatike, si radiotelevizionet publike, shoqata …

Më shumë

RTSH- RAI, rikthehet bashkëpunimi

RTSH- RAI, rikthehet bashkëpunimi

Një memorandum mirekuptimi, mes Radiotelevizionit Kombëtar Italian RAI dhe Radiotelevizionit Shqiptar, është firmosur të hënën në Tiranë. Ai përcakton fushat kryesore të bashkëpunimit, pa u kufizuar gjithësesi në to. Drejtori i Përgjithshëm i RTSH Thoma Gëllçi vlerësoi se kjo marrëveshje do të sjellë bashkëpunime të rëndësishme mes institucioneve. “Marrëdhëniet shumë …

Më shumë