KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë (Faqe 42)

Kulturë

Thesaret e AQSH në Muzeun Historik Kombëtar

Thesaret e AQSH në Muzeun Historik Kombëtar

Arkivi Qendror Shtetror dhe Muzeu Historik Kombëtar po e intensifikojnë bashkëpunimin. Një marrëveshje e nënshkruar së fundi parashikon që në muze të ekspozohen dokumente origjinale, apo objekteve muzeale, pjesë e pasurisë së Arkivit Qëndror Shtetëror. Ekspozimi do të bëhet bazuar në një kalendar të mirëpërcaktuar për vitin 2018-të në Muzeun …

Më shumë