KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë (Faqe 41)

Kulturë

Gjirokastër, platforma satelitore e RTSH merr vlerësime maksimale nga publiku

Gjirokastër, platforma satelitore e RTSH merr vlerësime maksimale nga publiku

Në Gjirokastër shtimi i kanaleve të reja televizive dhe atyre radiofonike në platformën satelitore të RTSH, pa pagesë,  ka marrë vlerësime maksimale nga publiku. Risia e transmetimeve ka ngjallur interes të lartë tek qytetarët, të cilët e shohin si vlerë të shtuar për RTSH-në. “Kanë bërë shumë ndryshim si RTSH dhe …

Më shumë

Festivali i 15 ndërkombëtar “Imazhi Shqiptar”

Festivali i 15 ndërkombëtar “Imazhi Shqiptar”

Studimet Pellazgo-Ilire. Kjo sfidë e hulumtimeve shqiptaro-globale në shekuj ka qenë tema e guximshme dhe delikate, që ka përzgjedhur këtë vit festivali i 15 ndërkombëtar “Imazhi Shqiptar”. Çështje që ka mbledhur referatet e akademikëve, studiuesve shkencorë nga Shqipëria dhe trevat shqipfolëse, të cilët janë mbështetur edhe në studiues të huaj. …

Më shumë