KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë (Faqe 39)

Kulturë

Jelena Tomaseviç fituesja e edicionit të 23-të të “Onufri 2017″

Jelena Tomaseviç fituesja e edicionit të 23-të të “Onufri 2017"

Artistja malezeze Jelena Tomaseviç është fituesja e edicionit të 23-të të Ekspozitës Ndërkombëtare “Onufri 2017″, “Kujtesë kolektive, kujtime personale”. Juria e perbërë nga tre artiste, Lumturi Blloshmi, Greta Lami dhe Ledia Kostandini, shpalli veprën “Mixed Memoir”, si më të arrirën e kësaj ekspozite.  Sipas jurisë, Tomaseviç filtron eksperiencën kolektive përmes një gjuhe …

Më shumë