KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë (Faqe 28)

Kulturë

Kumbaro, tur shpjegues për projektligjin mbi trashëgiminë kulturore

Dëmtimi i monumenteve të kulturës, Kumbaro në komision

Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro ka zgjedhur universitetin “Aleksandër Moisiu” në  Durrës për nisjen e turit shpjegues për projektligjin e ri mbi trashëgiminë kulturore. Zonja Kumbaro tha se ligji ekzistues është miratuar që në vitin 2003 dhe nuk i përshtatet kohës. Projekligji i ri për trashëgiminë kulturore dhe muzetë mbështetet …

Më shumë