KRYEFAQJA » LAJME » FIFA Rusi 2018 (Faqe 16)

FIFA Rusi 2018

Presidenti i Argjentinës takon futbollistët e Kombëtares përpara largimit të saj nga vendi

Presidenti i Argjentinës takon futbollistët e Kombëtares përpara largimit të saj nga vendi

Mauricio Macri, President i Argjentinës është takuar me futbollistët e kombëtares përpara se ata të largohen nga vendi. Ai ka vlerësuar paraqitjet e lojtarëve në aktivitetet e mëparshme dhe uron që në Rusi, ata të bëjnë një paraqitje të mirë, pasi lojtarët e mirë nuk mungojnë. “Unë jam një nga …

Më shumë