KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi (Faqe 91)

Ekonomi

Administrata doganore, angazhime në luftën kundër tregtisë së paligjshme të produkteve të duhanit

filip morris, shqiperi, lufta kunder informalitetit, duhan, kompani, dogana, lajme ekonomi

Përmes një marrëveshjeje mirëkuptimi, të nënshkruar sot me drejtorinë e përgjithshme të doganave, Kompania e duhanit Filip Morris u angazhua të ndihmojë administratën doganore në luftën kundër tregtisë së paligjshme të produkteve të duhanit, një praktike kjo të cilën drejtoresha e doganave, Belinda Ikonomi, u bëri thirrje të gjithë operatorëve …

Më shumë

Prezantohet Bursa Bujqësore

Në Ministrinë e Bujqësisë dhe Ushqimit është prezantuar mekanizmi i mbikëqyrjes së tregut bujqësor, i njohur si Bursa Bujqësore. Për ministrin Edmond Panariti kjo bursë do të shërbejë për një vendosje të balancës mes prodhuesit dhe grumbulluesit, por edhe për qytetarin. Të interesuarit do të kenë mundësi të shohin dhe …

Më shumë

WIZZAIR së shpejti në Shqipëri

WIZZAIR së shpejti në Shqipëri

Kompania ajrore hungareze me kosto të ulët WIZZAIR, pritet të fillojë fluturimet në linjën Budapest-Tiranë-Budapest në muajin prill të vitit të ardhshëm. Memorandumin e bashkëpunimit u nënshkrua nga Ministri i Zhvillimit Kombëtar hungarez, Miklós Seszták dhe Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës Sokol Dervishaj, i cili gjendet në Budapest për një …

Më shumë