KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi (Faqe 39)

Ekonomi

Lufta e TVSH, shoqatat: Qeveria të tërhiqet, ndryshe përshkallëzojmë protestat

Lufta e TVSH, shoqatat: Qeveria të tërhiqet, ndryshe përshkallëzojmë protestat

Shoqatat e Biznesit të Vogël e të Mesëm kanë parlajmëruar se nëse qeveria nuk tërhiqet nga vendimi për përshirjen e biznesit mbi 2 milionë lekë në skemën e TVSH-së, atëhere ky biznes do të përshkallëzojë protestat. Kjo u bë e ditur në takimin e quajtur “Aleanca kundër TVSH”. Sipas kryetarit …

Më shumë

Subvencionet në bujqësi, në maj hapen aplikimet

Bujqësi, rriten burimet e financimit

Në muajin maj të gjithë fermerët shqiptarë do të kenë mundësi të përfitojnë subvencione nga fondet e Bashkimit Europian dhe qeveria shqiptare. Këtë vit nga skemat mbështetese financiare do të jenë për disa kategori, midis të cilave fermat e përpunimit të mishit, fruta-perimeve, verës si dhe sigurisë ushqimore. “Ne parashikojmë …

Më shumë