KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi (Faqe 38)

Ekonomi

Sondazhi i Opinionit 2017, tregon institucionet dhe besueshmërinë e publikut ndaj tyre

Sondazhi i Opinionit 2017, tregon institucionet qe gezojne besueshmeri nga publiku

Gjetjet e sondazhit “Besimi në qeverisje 2017” tregon se institucionet që gëzojnë besueshmërinë në përqindje më të lartë, mes institucioneve publike, janë Forcat e Armatosura (63%), Institucionet e Arsimit Publik (63%), Institucionet e Shëndetit Publik (53%) dhe Policia e Shtetit (53%), ndërsa ato të pavarura si, Institucionet Fetare (76%), Organizatat …

Më shumë

Peleshi në Gjirokastër: Tregu të ofrojë standarde evropiane!

Peleshi në Gjirokastër: Tregu të ofrojë standarde evropiane!

Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimi Rural, Niko Peleshi gjatë vizitës në qarkun e Gjirokastrës, është ndalur dhe një stabiliment të përpunimit të qumështit dhe nënprodukteve të tij. Ministri Peleshi tha se është koha që tregu të hyjë në një regjim dhe disiplinim, sipas standardeve evropiane, pasi kjo është e vetmja …

Më shumë

Shqipëria dhe Estonia synojnë të rritin bashkëpunimin ekonomik

Shqipëria dhe Estonia synojnë të rritin bashkëpunimin ekonomik

Për të rritur bashkëpunimin tregtar mes Shqipërisë dhe Estonisë është zhvilluar në Tiranë forumi i bisnesit mes dy vendeve. Sektorët prioritarë të ekonomisë shqiptare për të cilat sipërmarrësit estonez shfaqen interes, janë sektori i teknologjisë së informacionit, ai i agrokulturës dhe agro ushqimit, gjithashtu edhe fusha e mbrojtjes dhe infrastrukturës …

Më shumë