KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi (Faqe 34)

Ekonomi

Presidenti Meta në ditën e dytë të Forumit të Biznesit Maltë – Shqipëri

Presidenti Meta në ditën e dytë të Forumit të Biznesit Maltë – Shqipëri

Dita e dytë e forumit të Biznesit Maltë – Shqipëri, ka shërbyer për firmosjen e disa marrëveshjeve të rëndësishme të cilat do të ndikojnë në rritjet e bashkëpunimeve ekonomike mes dy vendeve. Presidenti Ilir Meta, theksoi se nga historia e suksesit së “modelit ekonomik” të Maltës, Shqipëria mund të nxjerrë …

Më shumë

Komisioni Europian paralajmëron Italinë: Kujdes me borxhin!

KE paralajmëron Italinë për borxhin e lartë

Komisioni Europian paralajmëroi sot Italinë për tejkalim të shpenzimeve buxhetore duke i rikujtuar vendit se renditej mes shteteve me nivelin më të lartë të borxhit në eurozonë. “Komisioni Europian nuk ndërhyn në parim në politikën kombëtare. Për ne është e rëndësishme që qeveria e re italiane t’i përmbahet objektivit dhe …

Më shumë