KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi (Faqe 32)

Ekonomi

Ljubjanë, Gjiknuri prezanton projektet e zhvillimeve në infrastrukturë

Ljubjanë, Gjiknuri prezanton projektet e zhvillimeve në infrastrukturë

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri mori pjesë në takimin e ministrave të transportit të vendeve të Ballkanit Perëndimor, që u mbajt në Ljubjanë të Sllovenisë. Këtij forumi të inicuar nga Komisionerja Evropiane Transportin Violeta Bulc ju bashkua edhe Turqia, ndërsa të pranishëm në tryezë ishin dhe përfaqësues nga …

Më shumë

Shtrëngohen kushtet për dhënien e kredive

Shtrëngohen kushtet për dhënien e kredive

Bankat kanë shtrënguar kushtet për dhënien e një kredie si për bizneset dhe për qytetarët. Rezultatet e Vrojtimit të Aktivitetit Kreditues për tremujorin e parë vlerësojnë se standardet e kredisë janë shtrënguar. Bankat kërkojnë më shumë “llogari” për të ardhurat si dhe kanë shtuar kushtet për kolateralin. Referuar rezultateve të …

Më shumë

Sejko merr pjesë në Mbledhjet e Pranverës të FMN-së dhe BB

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko, ka marrë pjesë në Mbledhjet e Pranverës të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore. Në këto takime Guvernatori Sejko theksoi se rritja ekonomike e vendit është në një trajektore pozitive zhvillimi. Ai shtoi se zbatimi politikës monetare stimuluese ka mbështetur rritjen e ekonomisë, …

Më shumë
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com