KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi (Faqe 23)

Ekonomi

Qeveria ndryshon buxhetin, prioritet rishpërndarjes së investimeve

Qeveria Rama mbledh qeverinë në Vlorë

Qeveria miratoi një akt normativ për të ndryshuar buxhetin e shtetit në mes të vitit.  Ndryshimet nuk shkurtojnë të ardhurat e buxhetit, por vetëm rishpërndajnë fondin e investimeve publike, nga projektet me ecuri të ngadaltë zbatimi tek ato që kanë një realizim më të mirë. Krahas rialokimit, zëri i investimeve …

Më shumë

Kapshticë, arrestohen për kontrabandë tre doganierë dhe tre shtetas

Kapshticë, arrestohen për kontrabandë tre doganierë dhe tre shtetas

Floben Guxho, Klodian Nastimi dhe Rernato Molla të tre doganiere në Kapshticë u arrestuan nga blutë e Korçës, të akuzuar për “Shpërdorim detyre”. Tre doganieret dyshohet se kanë lejuar kalimin e një sasi pijesh të dyshuara si kontrabandë, pa ushtruar kontrollin përkatës. Bashkë me doganierët, por me akuzën për veprat …

Më shumë

Programi “100 fshatrat”, Rama: Bashkitë të koordinojnë punën me qeverinë

Programi “100 fshatrave”, është në vemendjen kryesore të qeverisë. Kryeministri Edi Rama, mblodhi në një takim krerët e bashkive në vend, të cilëve u kërkoi koordinimin e punës, për zbatimin e programit. Sipas kryeministrit, deri më tani, niveli i aplikimeve për grante në këtë projekt është shumë i ulët. Rama …

Më shumë