KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi (Faqe 18)

Ekonomi

Qeveria do të rishikojë kontratën koncensionare të Aeroportit “Nënë Tereza”

Qeveria do të rishikojë kontratën koncensionare të Aeroportit "Nënë Tereza"

Qeveria do të rishikojë kontratën koncensionare të Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës. Me kërkesë të Ministrisë së Infrastrukturës dhe asaj të Financave, Autoritetiti i Aviacionit Civil do të kontraktojë një ekspert financiar, që do të bëjë vlerësimin e pavarur ekonomik dhe më pas rishikimin e kontratës koncesionare për tarifat aeroportuale. Në …

Më shumë

Barometri Ballkanik 2018 : Bizneset më optimistë se populli

Barometri Ballkanik 2018 : Bizneset më optimistë se populli

Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal (KBR) bëri publik të premten rezultatet e Barometrit të Ballkanit (BB) të vitit 2018, një studim vjetor i opinionit të qytetarëve dhe komuniteteve të biznesit mbi situatën në rajon. Gjetjet kryesore të anketës tregojnë se optimizimi i njerëzve dhe bizneseve në rajon, ndërsa është ende nën …

Më shumë