KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi (Faqe 113)

Ekonomi

Klosi : Synojmë mbrojtjen e shtresës së mesme

Klosi : Synojmë mbrojtjen e shtresës së mesme

Në Shqipëri qeveria thotë se mbrojtja e interesave të shtresës së mesme është një ndër hapat kryesorë në zhvillimin e qëndrueshëm në Shqipëri. Deklarata është bërë nga Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi në konferencën e Qëndrës Ndërkombëtare të Punësimit. Sipas zotit Klosi “Shqipëria nuk do të ketë …

Më shumë

Shtohen dy shërbime të reja në Agjencinë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve

aida lajme agjencia shqiptare e zhvillimit databaze per investimet sherbime

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve ka shtuar nga dita e sotme dy shërbime të reja. Sherbimi i parë është krijimi i një baze të dhënash për sipërmarrjet e vogla e të mesme. Kjo bazë të dhënash bëhet për të ndihmuar këto sipërmarrje të zhvillohen ndërkombëtarisht por edhe të bashkëpunojnë …

Më shumë

BB shpreh optimizëm të matur për zhvillimin aktual dhe perspektiv të Shqipërisë

BB shpreh optimizëm të matur për zhvillimin aktual dhe perspektiv të Shqipërisë

Banka Botërore shprehu optimizëm të matur për zhvillimin ekonomik aktual dhe perspektiv të Shqipërisë. Gjatë prezantimit të premten të Raportit të Rregullit Ekonomik për Europën Juglindore në Tiranë, Drejtoresha e BB-se për Shqipërinë Tahseen Sayed tha se ekonomia shqiptare u rrit me 2.6 për qind në 2015, e mbështetur nga …

Më shumë