KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi (Faqe 109)

Ekonomi

Shqipëria dhe Kina drejt thellimit të bashkëpunimit ekonomik

Shqipëria dhe Kina drejt thellimi të bashkëpunimit ekonomik

Shqipëria dhe Kina po vazhdojnë të ecin me vendosmëri drejt thellimi të bashkëpunimit ekonomik. Zëvendëskryeministri Niko Peleshi ka pritur të hënën në takim një delegacion kinez të kryesuar nga Këshilltari i Shtetit i Republikës Popullore të Kinës Yang Jing, i cili po viziton Shqipërinë. Të dy bashkëbiseduesit shprehën e edhe …

Më shumë

OSHEE vazhdon aplikimin e aktmarrëveshjeve me abonentët debitorë

OSHEE vazhdon aplikimin e aktmarrëveshjeve me abonentët debitorë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë vijon të nënshkruajë aktmarrëveshje me abonentët debitorë, si mundësi për të shlyer detyrimin me këste apo t’u reduktojë kamatën në rast të pagesës së menjëhershme. Të dhënat nga Divizioni Tregtar, pranë kompanisë, tregojnë se, në periudhën prej muajit dhjetor 2014, kur nisi aplikimi i skemave …

Më shumë