KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi (Faqe 101)

Ekonomi

Pezullohet dhënia me koncesion e autostradës Milot-Morinë

Zbatimi i kontratës konçensionare për kompaninë fituese “Vendeka Bilgi” e cila pritej të fillonte aktivitetin për ndërtimin, operimin, mirëmbajtjen dhe rehabilitimin e autostradës Milot-Morinë, është pezulluar. Vendimi është marrë pasi kompania “Catalyst and Salillari LLC”, e shpallur e dyta në tenderin e dhënies me konçesion është ankuar në Komisionin e Prokurimit Publik, kundër …

Më shumë