KRYEFAQJA » LAJME » Bota (Faqe 651)

Bota

Tren i mbushur me ar?

Tren i mbushur me ar?

Dy persona në Poloni thonë se ata mund të kenë gjetur një tren nazist që është i mbush me ar, diamante dhe armë që është zhdukur gjatë Luftës së Dytë Botërore, raportojnë mediat polake. Treni besohet të jetë zhdukur afër zonës që tani është qyteti polak, Wroclaw, gjatë kohës kur …

Më shumë

Libi, dalin trupat e të mbyturve

Libi, dalin trupat e të mbyturve

Trupat e qindra emigrantëve që u mbytën në përpjekje për të arritur në Europë kanë dalë në plazhet e Libisë. Vullnetarët e Shoqatës së Kryqit të Kuq në Libi çdo ditë mbledhin eshtrat e emigrantëve përgjatë vijës bregdetare. “Kjo ndodh çdo ditë. Këto lloj gjëra ndodhin gjatë gjithë kohës në …

Më shumë