KRYEFAQJA » LAJME » Bota (Faqe 58)

Bota

Google premtoi transparencë dhe mbështetje për viktimat e ngacmimeve seksuale

Google premtoi transparencë dhe mbështetje për viktimat e ngacmimeve seksuale

Google do të ndryshojë mënyrën se si merret me pretendimet e ngacmimeve seksuale, një javë pasi 20,000 punonjës të saj anembanë botës dolën jashtë zyrave për të protestuar ndaj reagimit të kompanisë ndaj këtyre çështjeve. Arbitrazhi do të bëhet i detyrueshëm për ngacmimet individuale seksuale dhe sulmet seksuale, tha Google, …

Më shumë