KRYEFAQJA » LAJME » Bota (Faqe 50)

Bota

May përshëndet marrëveshjen për Brexit-in: E drejtë për të gjithë Mbretërinë e Bashkuar

“Theresa May ka përshëndetur projekt-marrëveshjen e BE-së mbi marrëdhëniet pas Brexit dhe e konsideron atë si të drejtë për të gjithë Mbretërinë e Bashkuar”. Kështu njoftoi me një deklaratë të shkurtër zyra e kryeministres britanike. Deklarata politike – duke përshkruar se si do të funksionojë tregtia, siguria dhe çështjet e …

Më shumë

Gadishullit të Gjibraltarit, Spanja do të kundërshtojë një draft marrëveshje për Brexit

Pedro Sanches

Kryeministri i Spanjës, Pedro Sanches ka deklaruar se do të kundërshtojë një draft marrëveshje për Brexit, për largimin e Britanisë së Madhe nga BE, nëse nuk ka një sqarim mbi bisedimet e ardhshme mbi statusin e Gadishullit të Gjibraltarit. Spanja vijon të ketë ende pretendime për këtë gadishull, i cili i …

Më shumë