KRYEFAQJA » LAJME » Bota (Faqe 493)

Bota

Hollonde tërhiqet nga plani për heqjen e shtetësisë franceze terroristëve

Presidenti Francez Fransua Hollonde ka hequr dorë nga propozimi i tij për  të privuar nga shtetësia franceze personat me dy shtetësi që dënohen për terrorizëm, gjë që kërkonte ndryshime në kushtetutë. “Kompromisi duket i pamundur. Opozita e kundërshton rishikimin e kushetutës dhe une kam vendosur t’i jap fund ketij debati”, u shpreh …

Më shumë