KRYEFAQJA » LAJME » Bota (Faqe 30)

Bota

Donald Trump kërcënon Meksikën

Presidenti amerikan Donald Trump ka kërcënuar se do të dërgojë ushtrinë në kufirin jugor të Shteteve të Bashkuara nëse vendet e Amerikës Latine nuk ndalojnë karvanet e emigrantëve të nisura nga Hondurasi, Guatemala dhe El Salvadori. “Më duhet t’i kërkoj Meksikës, në mënyrën më serioze, që të ndalë këtë agresion, …

Më shumë

Bruksel, liderët e BE-së sinjal për May

Komisioni Europian për Brexit

Udhëheqësit e Bashkimit Evropian janë gati të takohen për të finalizuar kushtet e tërheqjes së Britanisë nga unioni, sapo negociatat të afrohen mjaftueshëm drejt marrëveshjes. Gjithsesi, me përparimin e pamjaftueshëm, të bërë deri tani, liderët e Bashkimit Europian nuk kanë plan për një samit të jashtëzakonshëm në nëntor. Udhëheqësit e …

Më shumë