KRYEFAQJA » LAJME » Bota (Faqe 3)

Bota

Ministri japonez i Sigurisë Kibernetike s’ka përdorur kurrë kompiuter

Ministri japonez i Sigurisë Kibernetike s'ka përdorur kurrë kompiuter

Ministri japonez i ngarkuar për Sigurinë Kibernetike shkaktoi të qeshura sarkastike nga ana e opozitës, pasi pranoi se nuk kishte përdorur kurrë kompjuter në karrierën e tij profesionale. Yoshitaka Sakurada, 68 vjeç, është zëvendësshefi i njësisë për strategjinë e sigurisë informatike të qeverisë dhe gjithashtu ministër i Lojërave Olimpike dhe …

Më shumë