KRYEFAQJA » LAJME » Bota (Faqe 28)

Bota

Kryeministri australian, falje publike viktimave të abuzuar

Kryeministri australian, Skot Morison, u ka kërkuar falje kombëtare viktimave të abuzimeve seksuale. Kjo pas një hetimi pesëvjecar, gjetjet e të cilit tregojnë se për dekada të tëra, dhjetra mijëra fëmijë janë abuzuar në institucionet publike.Në një fjalim, mbajtur në parlamentin e vendit, në kryeqytetin Kanberra, me zë të dridhur, …

Më shumë

Donald Trump kërcënon Meksikën

Presidenti amerikan Donald Trump ka kërcënuar se do të dërgojë ushtrinë në kufirin jugor të Shteteve të Bashkuara nëse vendet e Amerikës Latine nuk ndalojnë karvanet e emigrantëve të nisura nga Hondurasi, Guatemala dhe El Salvadori. “Më duhet t’i kërkoj Meksikës, në mënyrën më serioze, që të ndalë këtë agresion, …

Më shumë