KRYEFAQJA » LAJME » Bota (Faqe 21)

Bota

Punonjësit e Google protestojnë për shkak të trajtimit të grave dhe abuzimeve ndaj tyre

Stafi në zyrat e Google në mbarë botën do të ndërmarrë një seri largimesh në shenjë proteste ndaj trajtimit të grave nga ana e kompanisë. Punonjësit do të kërkojnë disa ndryshime thelbësore në mënyrën e trajtimit të akuzave për sjellje të keqe dhe abuzimet seksuale në firmë, duke përfshirë dhe …

Më shumë

Reagimet e mediave të shkruara greke, lidhur me vdekjen e Kostantinos Kacifasi

Reagimet e mediave të shkruara greke, lidhur me vdekjen e Kostantinos Kacifasi

Mediat greke Elfteros Tipos, dhe I Kathimerini vijojnë reagimet lidhur me vdekjen e Kostantinos Kacifasi, duke ju referuar kryesisht deklaratave të mamasë së 35 vjeçarit minoritar dhënë për tv Sky . Ajo është shprehur se vrasja e djalit të saj ka qenë e qëllimshme. Sipas deklaratave të zonjës Kacifas, shqiptarët …

Më shumë

Trump, jo shtetësi për fëmijët e emigrantëve që lindin në SHBA

Presidenti amerikan Donald Tramp ka bërë të ditur planet e tij për t’i dhënë fund në mënyrë të njëanshme të drejtës për të përfituar nënshtetësinë amerikane që fëmijëve të migrantëve u rezervohet në momentin që lindin në territorin amerikan. Në një intervistë televizive dhënë për seritë e dokumentarëve Axios në …

Më shumë