KRYEFAQJA » LAJME

LAJME

Bashkëshortja e Netanjahut, nën akuzë për mashtrim dhe keqpërdorim të fondeve shtetërore

Bashkëshortja e Netanjahut, nën akuzë për mashtrim dhe keqpërdorim të fondeve shtetërore

Sara Netanjahu, bashkëshortja e Kryeministrit izrealit Benjamin Netanjahu, është nën akuzë për mashtrim në lidhje me keqpërdorimin e fondeve shtetërore. Ajo akuzohet se ka kepërdorur 359 mijë shekel ose 100 mijë dollarë për shërbime katerignu në rezidencën zyrtare të kryeministrit. Sipas ministrisë së drejtësisë, Sara Netanjahu gjithashtu akuzohet për shkelje …

Më shumë

Rihapet çështja “Hajdari”

Rihapet çështja Hajdari

Në një vendim i cili mori më shumë se 7 orë, Gjykata e Tiranës pranoi kërkesën e Izet Haxhisë për rihapjen e dosjes “Hajdari”. Në orën 15:00 trupi gjykues u mblodh sërish, duke deklaruar pranimin e rivendosjes në afat të të drejtës së apelimit ndaj vendimit të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor …

Më shumë

Nis gjykimi për Fadil Kasemin

Nis gjykimi për Fadil Kasemin

Fadil Kasemi nuk i është përgjigjur apelit të Gjyaktës së Krimeve të Rënda, në seancën e parë të hapur ndaj tij. Në gjyaktë ai ka paraqitur një letër të shkruar me dorë, ku thotë se për shkaqe shëndetësore nuk mund të jetë prezent në gjykim. Por debati procedurial mes palëve në këtë gjykim lindi pas paraqitjes në …

Më shumë

Të rinjtë nga Ballkani diskutojnë në Tiranë për paqen e dialogun

Të rinjtë nga Ballkani diskutojnë në Tiranë për paqen e dialogun

Në Ballkanin Perëndimor, pas ngjarjeve dramatike të së shkuarës, është thelbësore që të ndërtohet një brez i ri i përkushtuar ndaj paqes dhe bashkëpunimit. Për këtë arsye janë mbledhur në Tiranë mbi dyzet të rinj nga të gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor, për të marrë pjesë në aktivitetin “Shtigje Rinore”.

Më shumë

Kolaudimi i pompave të karburanteve, një konçesion i ri

Kolaudimi i pompave të karburanteve, një konçesion i ri

Qeveria shqiptare ka miratuar një konçesion të ri në fushën e shpërndarjes së karburanteve. Pas markimit tyre, në duart e privatit pritet të kalojë edhe kolaudimi i pompave të karburanteve. Aktualisht ky shërbim kryehet nga Drejtoria e Përgjithshme e Metrologjisë, një institucion në varësi të ministrisë së financave. Referuar vendimit …

Më shumë