KRYEFAQJA » Artes

Artes

  • Rreth Emisionit
  • Emisionet Video

“Artes”, një emision i përjavshëm për kulturën dhe artet i përgatitur dhe i drejtuar nga gazetarja Elsa Demo dhe regjisore Sonila Basha, trajton fushat e teatrit, kinemasë, letrave, arkitekturës, artit bashkëkohor dhe atij skenik.

I menduar herë në formën e debatit mes qëndrimeve të ndryshme në studio, e herë në formën e diskutimit dhe analizës kokë më kokë, në rreth 45-55 minuta, me njohës dhe protagonistë të skenës kulturore.

“Artes” synon të ndjekë me dinamizëm zhvillimet e aktualitetit dhe të përpunojë një reflektim më të thelluar të atyre zhvillimeve dhe fenomeneve të shtrira në kohë.

“Artes” dëshiron t’iu bëjë jehonë botës kulturore në Kosovë, artistëve të huaj dhe ngjarjeve ndërkombëtare që kalojnë në Shqipëri.

Çdo të mërkurë në orën 18:50 dhe ritransmetimi, të shtunën në orën 23:00.

 

Sicred