KRYEFAQJA » Art dhe Art
Art dhe Art

Art dhe Art

Art dhe Art, nga profesor Abaz Hado dhe gazetarja Klodiana Shpendi, është një emision kushtuar artit pamor në vendin tonë.

Kthehu Pas
Sicred