KRYEFAQJA » Ars Critica
Ars Critica ne Radio Tirana

Ars Critica

Emisioni Sot

E Мërkurë, 8 Qershor. Ora 19:00.

Sot në “Ars Critica” – në bisedë me pedagogen dhe kritiken Lili Sula. Krijimtaria e At Gjergj Fishtës. Recensioni kritik dhe elementët krijues. Ekskomunikimi i veprës dhe censura para viteve ’90. Na ndiqni në 99.5 MHz.

Rreth emisionit

“Ars Critica” – Emblema e krijuesit. Qasje të artit të kahershëm dhe bashkëkohor. Korifej që shënjuan kulturën. Çdo të mërkurë, ora 19:00, në Radio Tirana.

Mixcloud


Galeri

Kthehu Pas
Sicred