KRYEFAQJA » 31 Minuta

31 Minuta

  • Rreth Emisionit
  • Emisionet Video

“31 minuta” është emisioni më i ri në RTSH!
Ai sjell problemet e përditshme të qytetarëve, në një pamje më të gjerë, më të thellë dhe më domethenëse !
Ato analizohen në mënyrë të pavarur dhe të guximshme!
Në 31 minuta është koha e gjithë shqiptarëve për të rrëfyer sëbashku me ne për jetën e tyre!
Në “31 minuta” flet qytetari dhe dëgjon e jep llogari pushteti!

 

Sicred