KRYEFAQJA » 2018 (Faqe 8)

Arkiva Vjetore: 2018

“Aubrey Herbert dhe Shqipëria e Pavarur”, monografi për ushtarakun Britanik

Monografia “Aubrey Herbert dhe Shqipëria e Pavarur”, e botuar prej Institutit të Studimeve Historike “Lumo Skëndo” u promovua të enjten në kryeqytet, ku të pranishëm ishin shumë personalitete të historisë dhe miq të librit. Për koontributin e Britanisë së Madhe në çështjen shqiptare në periudhën e Luftës së parë Botërore …

Më shumë

Partia Socialiste mbledh të premten Asamblenë Kombëtare

PS mbledh sot Asmblenë Kombëtare

Partia Socialiste mbledh të premten Asamblenë Kombëtare, në këtë prag fund-viti. Në rend të ditës janë parashikuar 8 çështje, duke nisur me fjalën e Kreut të partisë dhe kryeministrit Edi Rama. Më pas, antarët e Asamblesë Kombëtare do të miratojnë agjendën politiko-organizative deri në Qershor 2019; do të miratojnë vendimin …

Më shumë

Rama: 3 mijë jetë të shpëtuara me përmirësimin e Urgjencave

3 mijë jetë të shpëtuara si pasojë e përmirësimit të shërbimit të Urgjencës Kombëtare. Kryeministri Edi Rama, raportoi këtë bilanc pozitiv, për shërbimin. Kryeministri Rama tha se shtimi i 32 autoambulancave të reja, do të përmirësojë më tej, shërbimin e ndihmës së shpejtë në të gjithë territorin. Kryeministri Edi Rama …

Më shumë