KRYEFAQJA » 2018 (Faqe 7)

Arkiva Vjetore: 2018

Studentët vijojnë protestën edhe përgjatë mbrëmjes, duke u gëdhirë e enjte

Studentët vijojnë protestën edhe përgjatë mbrëmjes, duke u gëdhirë e enjte

Studentët kanë vijuar protestën edhe mbrëmjen e së mërkurës përpara godinës së kryeministrisë, dhe vetë ata theksojnë se do të vijojnë për gjatë gjithë natës të qëndrojnë aty. Ndërkohë që shprehet se ditën e enjte do të ketë edhe një tjetër vatër protestë përpara parlamentit. Mos reagimi për procedimiet e …

Më shumë

Ngrihet qeveria e gjyqtarëve

Zgjidhen anëtarët Këshillit të Lartë Gjyqësor

Trupa e gjyqtarëve të Shqipërisë ka zgjedhur sot anëtarët e Këshillit të Lartë Gjyqësor. Ata janë Dritan Hallunaj, Brunilda Kadi, Marcela Shehu, Brikena Ukperaj, Ilir Toska dhe Medi Bici. Në prag të zgjedhjes Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj tha se gjyqtarëve shqiptarë iu takon të japin të njëjtin shembull demokracie …

Më shumë

Rama sërish thirrje studentëve për dialog: “Këtë transformim mund, duhet e do ta bëjmë VETEM SE BASHKU”

Rama sërish thirrje studentëve për dialog, "Këtë transformim mund, duhet e do ta bëjmë VETEM SE BASHKU"

Kryeministri Edi Rama vazhdon të këmbënguli në thirrjet e tij drejtuar studentëve protestues për nevojën e dialogut. “Të dashur studentë protestues, gjithçka na duhet tani është të ulemi dhe të flasim” shkruan zoti Rama në Fejsbuk. “8 PIKAT janë për mua vetëm pikënisja e një faze të re transformimi të …

Më shumë

Studentët rikthehen para kryeministrisë

Studentët qëndrojnë gjatë natës para kryeministrisë

Një grup studentësh kanë qëndruar gjatë gjithë natës para godinës së kryeministrisë, në shenjë vendosmërie për protestën studentore për ta detyruar qeverinë e të plotësojë kërkesta e tyre për përmirësimin e kushteve të jetesës dhe studimit në universitete. Gjatë mëngjesit të së mërkurës studentët janë mbledhur para fakulteteve dhe më …

Më shumë