KRYEFAQJA » 2018 (Faqe 50)

Arkiva Vjetore: 2018

Basha: Vetting në politikë ose parlamenti do të rrëzohet

Partia Demokratike ka përkujtuar në Qytetin Studenti, Lëvizjen Studentore të 1990-ës. Kryetari i PD-së, Lulzim Basha dhe ish -kryeministri Sali Berisha, shprehen mbështetjen për protestën që studentet po zhvillojnë sot. Basha drejtoi edhe një mesazh të fortë politik. Sipas tij, nëse nuk kryhet Vettingu në politikë, parlamenti do të rrëzohet. …

Më shumë

Tubim patriotik në Gjirokastër: Greqia të parandalojë vrasjen e shqiptarëve

Shoqatat patriotike protestuan në Gjirokastër, nën himin e Flamurit kombëtarë, për vrasjen e shqiptarëve në Greqi. Pjesëmarrësit u tubuan në sheshin “Çerçiz Topulli” në afërsi  të godinës së konsullatës së Greqisë, duke mbajtur flamujt kombëtarë dhe atë të SHBA-së. Protestuesit kërkojnë nga qeveria Shqiptare, të kërkojë nga autoritete shtetërore Greke, …

Më shumë

PE, BERZH dhe BEI: Kushtëzoni lëvrimin e kredive për hidrocentalet

Parlamenti Europian i bëri thirrje BERZH dhe BEI të rishikojnë mbështetjen e tyre për projektet e hidrocentraleve. Vërejtja që është hartuar duke mos u vënë re fare pas numrit të miratimit të rezolutave për secilin vend mbi raportet e vitit 2018 të Komisionit Europian, apelojnë veçanërisht mbi Shqipërinë dhe Malin e Zi. Ndërsa …

Më shumë