KRYEFAQJA » 2018 (Faqe 5)

Arkiva Vjetore: 2018

Ushtria Siriane hyn në Manbixh

Për herë të parë në këto gjashtë vite, Ushtria Siriane ka arritur të hyjë në qytetin verior të Manbixhit, ëbri të ditur një zëdhënës i kësaj ushtrie. Megjithatë, koalicioni i drejtuar nga SHBA-të që vepron në atë zonë u shpreh se  nuk kanparë ndryshime ushtarake brenda qytetit. Një zyrtar amerikan …

Më shumë

Meta për ndryshimet në qeveri: Nuk kanë vlerë, nëse nuk ndryshojnë politikat e qeverisë

Për presidentin Ilir Meta, ndryshimet në qeveri, nuk janë thelbi i asaj që duhet bërë. Sipas Metës, nuk ka vlerë ndryshimi i ministrave nëse nuk ndryshojnë politikat e qeverisë dhe qasja ndaj problematikave aktuale. Presidenti shtoi se duhet të ketë një reflektim të përgjithshëm që t’i përgjigjet nevojës për ndryshime …

Më shumë