KRYEFAQJA » 2018 (Faqe 477)

Arkiva Vjetore: 2018

Thaçi për raportin e KE: Ka reflektuar pozitivisht, por heqja e vizave urgjente!

Thaçi për raportin e KE: Ka reflektuar pozitivisht, por heqja e vizave urgjente!

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi përshëndeti raportin e Komisionit Evropian për zhvillimet në Kosovë duke çmuar se ai “ka reflektuar pozitivisht rreth procesit të përmbushjes së kritereve për liberalizimin e vizave”, por e konsideroi heqjen e vizave si çështje urgjente. Në një reagim në Fejsbuk zoti Thaçi shkruante se “ky …

Më shumë

Nis “vettingu” për prokurorët

Nis proçedura e kontrollit për prokuroren e parë të Republikes në komisionin fillestar të Vettingut. Prokurorja e Prokurorise së Apelit Shkodër Besa Nikëhasani doli të martën para trupës gjykuese për të dhënë llogari mbi pasuritë që zotëron. Prokurorja e Shkodres po hetohet me përparësi për shkak se është kandidate për …

Më shumë

Ahmetaj i “tërheq” veshin vendorëve,“qeveria ul taksa, ju i rrisni, duhet balancë”

Në tryezën e posaçme me kryetarët e njësive vendore, ministri i financave Arben Ahmetaj kritikoi politikat fiskale të bashkive që sipas tij bien ndesh me politikat e qeverisë. Ahmetaj vlerëson se duhet një balancim taksash mes pushtetit vendor dhe qeverisë qëndrore, pasi sipas tij qeveria ul taksa por bashkitë e …

Më shumë