KRYEFAQJA » 2018 (Faqe 460)

Arkiva Vjetore: 2018

Rama dhe kabineti qeveritar, takim me qytetarët në Fier

rama, Rama në Fier, për buxhetin

Takimi i kabinetit qeveritar në Fier, ka patur në fokus theksimin e bashkëveprimit të qytetarëve me institucionet dhe sidomos me platformën e qeverisjes “shqipëriaqëduam.al” për ta çuar këtë bashkëveprim në nivelet dëshiruara. Duke u  ndalur në çështjet e prones, kreu i ekzekutivit ka vlerësuar rëndësinë e këtij procesi: “Drejtuesit e …

Më shumë

Ministri Klosi në pastrimin e plazhit të Vilë Bashtovës

Nisma e Javës së Pastrimit të Tokës sot ka pasur në fokus pastrimin e plazhit të Vilë Bashtovës në Rrogoshinë.  Forca të armatosura, punonjës të Bashkisë Rrogozhinë, Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, Inspektoritatit të Mjedisit dhe vullnetarë të shoqatave mjedisore kanë pastruar bregdetin e njërës prej zonave pak të …

Më shumë

Raporti i Departamentit Amerikan të Shtetit për Kosovën

DASH: Kosova dhe Serbia të shmangin retorikën negative

Departamenti amerikan i shtetit thotë se problemet kryesore të të drejtave të njeriut në Kosovë gjatë vitit 2017 ishin sulmet ndaj gazetarëve; dhuna kundër personave të zhvendosur; korrupsioni endemik i qeverisë; mungesa e pavarësisë së gjyqësorit, përfshirë dështimet e proceseve zbatimin selektiv të vendimeve dhe dhuna kundër pjesëtarëve të pakicave …

Më shumë

Manastirliu: Program kombëtar për rehabilitimin e 300 qendrave shëndetësore

Manastirliu: Program kombëtar për rehabilitimin e 300 qendrave shëndetësore

‘Qendrat shëndetësore duhet të jene model i shërbimit’ parësor ka vlerësuar Ministrja Manastirliu gjatë inspektimit të rikonstruksionit të qëndrës në Roskosvec. “Jemi sot në Qendrën Shëndetësore të Roskovecit, e cila ju shërben 37 mijë banorëve të kësaj zone dhe shumë shpejt do të shndërrohet në qendër model të shërbimit parësor …

Më shumë