KRYEFAQJA » 2018 (Faqe 4)

Arkiva Vjetore: 2018

Presisenti Vuçiç, mundohet të injorojë përmasat e protestave në rrugët e Beogradit

Beograd, vazhdojnë protestat kundër Vuçiçit

Në javën e katërt të protestave kundër tij në rrugët e Beogradit, presidenti serb Aleksandër Vuçiç, mundohet të injorojë përmasat e tyre. Sipas tij është e qartë se ato janë politike pasi nuk kanë asnjë arsye tjetër për tu mbajtur, pasi gjendja ekonomike e vendit është përmirësuar në krahasim me …

Më shumë

Shqipëria dhe Kosova nisin menaxhimin e integruar të kufijve

Shqipëria dhe Kosova nisin menaxhimin e integruar të kufijve

Shqipëria dhe Kosova nënshkruan të shtunën një marrëveshje për ngritjen e ngritjen e pikave të përbashkëta të kalimit kufitar bazuar në parimin “Një ndalesë, një kontroll”. Firmat përkatëse u hodhën nga ministrat e brendshëm Sandër Lleshaj dhe Ekrem Mustafa. Sipas marëveshjes shtetasit, automjetet dhe mallrat, të cilët hyjnë ose dalin …

Më shumë