KRYEFAQJA » 2018 (Faqe 32)

Arkiva Vjetore: 2018

Bëhu pronar i tokës tënde! Institucionet përgjegjëse, interpretime të ndryshme ligjore

Deri në fund të këtij viti, fermerët që nuk janë bërë pronarë të ligjshëm të tokës bujqësore, mund të përfitojnë plotesimin falas të dosjes pranë njesisë vendore. Por në Shkodër, dy institucionet që përfshihen në këtë process, Bashkia dhe Hipoteka, në vënd që t’i sqarojnë qytetarët, i kane ç’orientuar më …

Më shumë

Dralo: Minoriteti grek vlerë e shtuar, një urë lidhëse në marrëdhëniet e dy kombeve

Zv/ ministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Artemis Dralo gjatë një takimi për bashkëpunimin rajonal në Greqi, ka folur edhe për ngjarjen në Bularat, ku mbeti i vrarë Kostandinis Kacifas. Dralo është pyetur për ngjarjen në fjalë, ndërsa ajo është shprehur se ndjen keqardhje, jo vetëm për faktin se …

Më shumë