KRYEFAQJA » 2018 (Faqe 31)

Arkiva Vjetore: 2018

Shkodër, godina e shkollës ‘Gur i zi’, e papërshtatshme për mësim

400 nxënësit e kësaj shkolle disa herë kanë dërguar shkresa pranë bashkisë Shkodër për plotësimin e kushteve higjeno- sanitare, pajisjen e shkollës me energji elektrike, ambjente sportive por, deri më tani asgjë nuk është bërë. Ndaj sot, për të tërhequr vëmendjen e institucionit, kanë bojkotuar orën e parë të mësimit. Në …

Më shumë

Moti në Itali, me borë e ngrica

E gjithë Italia është në alarm, me rënien e temperaturave. Mbrojtja Civile ka lëshuar një paralajmërim për kushtet e pafavorshme të motit dhe ngriti nivelin e alarmit. Hekurudha e shtetit aktivizoi fazën e planit të veprimit kundër borës dhe acarit, veçanërisht në Valle d’Aosta, Piemonte, Liguria, Lombardi, Emilia-Romagna dhe Alto …

Më shumë