KRYEFAQJA » 2018 (Faqe 3)

Arkiva Vjetore: 2018

Tubim patriotik në Gjirokastër: Greqia të parandalojë vrasjen e shqiptarëve

Shoqatat patriotike protestuan në Gjirokastër, nën himin e Flamurit kombëtarë, për vrasjen e shqiptarëve në Greqi. Pjesëmarrësit u tubuan në sheshin “Çerçiz Topulli” në afërsi  të godinës së konsullatës së Greqisë, duke mbajtur flamujt kombëtarë dhe atë të SHBA-së. Protestuesit kërkojnë nga qeveria Shqiptare, të kërkojë nga autoritete shtetërore Greke, …

Më shumë

PE, BERZH dhe BEI: Kushtëzoni lëvrimin e kredive për hidrocentalet

Parlamenti Europian i bëri thirrje BERZH dhe BEI të rishikojnë mbështetjen e tyre për projektet e hidrocentraleve. Vërejtja që është hartuar duke mos u vënë re fare pas numrit të miratimit të rezolutave për secilin vend mbi raportet e vitit 2018 të Komisionit Europian, apelojnë veçanërisht mbi Shqipërinë dhe Malin e Zi. Ndërsa …

Më shumë