KRYEFAQJA » 2018 (Faqe 22)

Arkiva Vjetore: 2018

Rama u kërkon studentëve dialog: “O bashkë sot edhe për nesër, ose të ndarë për sot dhe për nesër”

Kryeministri Edi Rama Ju ka kërkuar studentëve dialog për krijimin e një strategjie të përbashkët student-qeveri për t’i dhënë zgjidhje kërkesave të tyre, duke paralajmëruar “O bashkë sot edhe për nesër, ose të ndarë për sot dhe për nesër”. Në një status në Fejsbuk zoti Rama shprehej se ishte “…shumë …

Më shumë

Lëvizja Për Universitetin: “Rrugaçë partiake” po dhunojnë studentët!

Tiranë, protestës së studentëve sot i bashkohen dhe gjimnazet

Lëvizja Për Universitetin, e cila ka marrë përsipër përgjegjësinë për protestën aktuale të studentëve ka akuzuar ata që ajo i ka cilësuar si “rrugaçë partiake” se po dhunojnë studentët. Në një status në Fejsbuk Lëvizja Për Universitetin bën të ditur se studentë dhe veprimtarë “janë sulmuar fizikisht, kërcënuar dhe ofenduar …

Më shumë

Shell do të digjitalizojë dokumentet e shtetit shqiptar për hidrokarburet

Shell do të digjitalizojë dokumentet e shtetit shqiptar për hidrokarburet

Falë një projekti prej 500 mijë paund, do të mundësohet procesi i digjitalizimit të fondit të të dhënave teknike të hidrokarbureve të Shqipërisë. Materialet që disponon arkivi e kanë fillesën në vitin 1927,ku janë të ruajtuara të gjitha dokumentet e shtetit shqiptar për hidrokarburet, përfshi edhe studimet në fushën e …

Më shumë