KRYEFAQJA » 2018 (Faqe 19)

Arkiva Vjetore: 2018

Java e kulturës italiane, nxënësit e Petro Nini Luarasit

Java e kulturës italiane, nxënësit e Petro Nini Luarasit

Gjuha, historia dhe kultura italjane, kanë bërë bashkë sot nxënësit e shkollës së mesme Petro Nini Luarasi dhe ata të liceut të Shën Mitrit Korhan në krahinen e Kozencës në Itali. Të rinjtë shqiptarë të apasjonuar pas gjuhës italine kanë prezantuar nëpërmjet pikturave monumentet më të rëndësishme kulturore të shtetit …

Më shumë

PILINÇI: OLIMPIADA BOTËRORE E SHAHUT, NJË SUKSES KUQEZI

Arabi Saudite, ndalohet loja e shahut

Shqipëria ka marrë pjesë në Olimpiadën Botërore të Shahut dhe për Sekretaren e Përgjithshme të Federatës, Majlindi Pilinçi, kjo pjesëmarrje ishte përtej pritshmërive. Shahu shqiptarë u rendit i 53-ti në botë për meshkuj, midis 185 ekipeve pjesëmarrëse, ndërsa për femra, i 87-ti midis 151 ekipeve dhe, për Pilinçin, kjo paraqitje …

Më shumë