KRYEFAQJA » 2018 (Faqe 11)

Arkiva Vjetore: 2018

Parlamenti i Kosovës në seancë të jashtëzakonshme

Kuvendi i Kosovës zhvillon nje seancë të jashtëzakonshme për të diskutuar draft-marrëveshjen e Qeverisë së Kosovës për dialogun me Serbinë. Në rendin e ditës është vetëm një pikë: Diskutimi mbi dokumentin e përgatitur nga Qeveria e Kosovës, si “Draft marrëveshja gjithëpërfshirëse mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë”. Ndërkaq, …

Më shumë

OSHEE rikthen dritat në Korçë

Prej mesnatës së 24 Dhjetorit, një pjesë e mirë e qytetit të Korçës, por edhe fshatrave në juglindje të vendit, janë pa energji elektrike. Burime zyrtare bëjnë me dije se pas një avarie të rëndë në transformatorin e nënstacionit elektrik të këtij qyteti, i cili po zëvendësohet, të sjellë stabilizimin …

Më shumë

Korça këtë fundvit më festive se kurrë

Qershia mbi tortë e aktiviteteve artistike që shoqërojnë këtë fundvit në Korçë, ka ardhur nën titullin “Artistët urojnë”. Banda frymore e këtij qyteti, fëmijët e shkollës “Tefta Tashko Koço”, Koço Qendro, “kopraci” i famshëm korçar, e regjisori Dhimiter Orgocka, ishin disa prej luleve të buqetës së urimit. Korçarët, por dhe …

Më shumë