KRYEFAQJA » 2018 » Shtator (Faqe 20)

Arkiva Mujore: Shtator 2018

Balla në Parlamentin Europian

Kreu i Grupit Parlamentar të PS-së, Taulant Balla, që përfaqëson Shqipërinë në Parlamenti Europian, në një konferencë të posaçme me rastin e ditës ndërkombëtare të demokracisë, vlerësoi mundësinë që ofron teknologjia digjitale për përfshirjen e njerëzve të zakonshëm në bashkëqeverisje, mbështetur kjo në eksperiencën që po ndërton vendi yne me …

Më shumë

Studimi, 27% e fëmijëve me nevoja të veçanta, nuk frekuentojnë shkollën

27 % e fëmijëve me aftësi të veçanta në vendin tonë nuk frekuentojnë arsimin parauniversitar. Mungesa e infrastrukturës për të shkuar në shkollë, e marrjes së shërbimeve të integruara nga kjo kategori fëmijësh si dhe mungesa e kushteve në instutucionet edukuese  ka bërë që prindërit të mos i regjistrojë në …

Më shumë

Thaçi: Marrëveshja me Serbinë, koha e luftës mbaroi

Presidenti i Kosovës Thaçi, flet mbi marrëdhëniet me Serbinë dhe Vuçiç

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, edhe njëherë ka ripërsëritur se duhet të arrihet një marrëveshje përfundimtare ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, gjatë një konference për media. Ai tha se marrëveshja në mes palëve mund të arrihet vetëm nëse bëhet kompromis. Kreu i shtetit të ka nënvizuar përpara gazetarëve se marrëveshja mund …

Më shumë