KRYEFAQJA » 2018 » Shtator (Faqe 12)

Arkiva Mujore: Shtator 2018

Kina publikoi Librin e Bardhë mbi fërkimet tregtare Kinë-ShBA

Këshilli i Shtetit i Kinës publikoi Librin e Bardhë mbi “Faktet dhe Qëndrimin e Palës Kineze për Fërkimet Tregtare Kinë-ShBA”, më 24 shtator për të shtjelluar faktet mbi marrëdhëniet ekonomiko-tregtare Kinë-ShBA. Në këtë dokument sqarohet qëndrimi i Kinës ndaj fërkimeve dypalëshe tregtare dhe për gjetur një rrugëzgjidhje të arsyeshme për …

Më shumë

Panairi i makinave në Gjermani; Shqipëria pjesë e tij

Panairi i makinave në Gjermani; Shqipëria pjesë e tij

Në Frankfurt të Gjermanisë, çeli dyert panairi më i rëndësishëm në fushën e automobilistikës. “Automechanika Frankfurt” është një event i përvitshëm që njihet si një nga tubimet më të rëndësishme në industrinë automobilistike në botë. Markat më të njohura të “makinave”, ekspozuan për 5 ditë produktet e tyre në panairin …

Më shumë

Sekretari i Jashtëm britanik, Hunt: Mos e merrni mirësjelljen britanike për dobësi

Sekretari i Jashtëm britanik, Hunt: Mos e merrni mirësjelljen britanike për dobësi

“Mos e ngatërroni mirësjelljen britanike me dobësi”. Kjo është këshilla që Sekretari i Jashtëm britanik, Jeremy Hunt i jep liderëve të Bashkimit Europian pas samitit të tensionuar të Salzburgut, që kërcënon të mbysë planin e Kryeministres Theresa May. “Ajo që May po thotë, është: mos ngatërroni mirësjelljen britanike me dobësinë. …

Më shumë