KRYEFAQJA » 2018 » Shtator (Faqe 11)

Arkiva Mujore: Shtator 2018

“ALBANIA-LION 2018”, STËRVITJE E PËRBASHKËT USHTARAKE NË TIRANË

Forca ushtarake nga Shqipëria, Mbretëria e Bashkuar, Kroacia dhe Forca e Sigurisë së Kosovës, demonstruan në Tiranë, ndërveprimin dhe përgatitjen e tyre në kuadër të stërvitjes së përbashket “Albaian Lion 2018”. Ministria e Mbrojtjes, Olta Xhacka u shpreh se kjo stervitje e pqrbashket demontron jo vetqm pqrgatitjen e ushtrive, por …

Më shumë

Britania me plan rezervë

brexit

Si pasojë e kundërshtisë së Bashkimit Evropian për planin e Brexit-it të miratuar nga qeveria britanike, kryeministrja Theresa May duket se po mendon edhe mundësinë e zgjedhjeve të parakohshme në Britaninë e Madhe. May u ka dhënë për detyrë këshilltarëve të saj politikë që në rastin më urgjent të mbahen …

Më shumë

TAKIMI I PËRVITSHËM NË ASAMBLENË E PËRGJITHSHME TË OKB-SË

Çdo shtator, udhëheqësit botërorë mblidhen për të marrë pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, me seli në Nju Jork. Këtë vit takimi fillon të martën, më 25 shtator. I ashtuquajturi “debat i përgjithshëm”, është takimi në Asamblenë e Përgjithshme, ku përfaqësues të të gjitha vendeve mbajnë me …

Më shumë