KRYEFAQJA » 2018 » Gusht (Faqe 8)

Arkiva Mujore: Gusht 2018

Ekspozimi kronik ndaj ajrit të ndotur mund të dëmtojë performancën intelektuale

Ekspozimi kronik ndaj ajrit të ndotur mund të dëmtojë performancën intelektuale. Humultuesit e përfshirë në një studim amerikano-kinez besojnë se ndikimi negativ rritet me moshën, dhe prek më shumë njerëzit më pak të shkolluar. Përgjatë katër viteve u monitoruan aftësitë matematikore dhe verbale të rreth 20 mijë personave në Kinë. …

Më shumë

Koçijançiç: Tu jepet hapësirë Kosovës dhe Serbisë për marrëveshjen

Koçijançiç: Tu jepet hapësirë Kosovës dhe Serbisë për marrëveshjen

Komisioni Evropian vlerëson se Kosovës dhe Serbisë duhet t’iu jepet hapësirë që të merren vesh për përmbajtjen e marrëveshjes për normalizimin e marrëdhënieve, tha zëdhënësja e Komisionit, Maja Kocijançiç. Koçijançiç doli me deklaratën se “KE vlerëson që Kosovës dhe Serbisë duhet t’iu jepet hapësira për t’u marrë vesh mbi përmbajtjen …

Më shumë

Reagimi i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë ndaj Deputetit Salianji

Reagimi i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë ndaj Deputetit Salianji

Partia Demokratike ka publikuar të tjera dokumenta, në vijimësi të akuzave të hedhura mbi biznesmenin Edmond Bego që sipas tyre vërtetojnë përfitimet e tij nga favore qeveritare. Deputeti demokrat Ervin Salianji tha se Bego ka përfituar leje minerare që mban firmën e Ministrit Damian Gjiknuri. Por Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë …

Më shumë