KRYEFAQJA » 2018 » Korrik (Faqe 7)

Arkiva Mujore: Korrik 2018

Bushati flet në ministerialin e parë mbi “Liritë Fetare” në Uashington

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme gjendet në Uashington DC për të marrë pjesë në Ministerialin mbi “Lirinë Fetare” me ftesë të Sekretarit të Shtetit, Mike Pompeo. Në fjalën e tij gjatë ministerialit, Ministri Bushati vlerësoi organzimin e një konference të tillë dhe shprehu gatishmërinë e Shqipërisë për të …

Më shumë

Hahn-Ballkani Perëndimor ka të drejtë të anëtarësohet

Hahn-Ballkani Perëndimor ka të drejtë të anëtarësohet

Komisioneri i zgjerimit Johanes Hahn është deklaruar me besim për mundësinë e çeljes së negociatave me Shqipërinë e Maqedoninë vitin e ardhshëm. Në një intervistë për platformën Politiko, Hahn tha se është “shumë i bindur” se negociatat për Shqipërinë dhe Maqedoninë mund të fillojnë vitin e ardhshëm, duke vënë në …

Më shumë

Qeveria ndryshon buxhetin, prioritet rishpërndarjes së investimeve

Qeveria Rama mbledh qeverinë në Vlorë

Qeveria miratoi një akt normativ për të ndryshuar buxhetin e shtetit në mes të vitit.  Ndryshimet nuk shkurtojnë të ardhurat e buxhetit, por vetëm rishpërndajnë fondin e investimeve publike, nga projektet me ecuri të ngadaltë zbatimi tek ato që kanë një realizim më të mirë. Krahas rialokimit, zëri i investimeve …

Më shumë