KRYEFAQJA » 2018 » Korrik (Faqe 28)

Arkiva Mujore: Korrik 2018

Përfundon trajinimi i 15 nëpunësve të administratës publike në institucionet kryesore europiane

Përfundon trajinimi i 15 nëpunësve të administratës publike në institucionet kryesore europiane

Ka përfunduar trajnimi 4 mujor i 15 përfaqësuesve të administratës publike shqiptare në institucionet kryesore europiane. Ata u përzgjodhën përmes një procesi shumë të rreptë për të qenë pjesë e një projekti pilot, që ka për qëllim sjelljen e përvojës europiane në fusha të caktuara të administratës publike. Me këtë …

Më shumë

Xhafaj, inspektim në Vlorë

Ministri i Brendshëm Fatmir Xhaffaj akuzoi opozitën se po prish imazhin e vendit me deklaratat në lidhje me sigurinë dhe rendin në këtë sezon turistik. Nga Vlora, ku inspektoi masat e policisë Xhafaj tha se kjo është zgjedhja e opozitës, ndërsa premtoi se treguesit e kriminalitetit do të jenë në …

Më shumë

Franca shton sigurinë për finalen e botërorit

Autoritetet franceze kanë vendosur të angazhojnë rreth 110,000 forca të policisë dhe sigurimit këtë fundjavë për të siguruar rrugët kryesore, gjatë dhe pas ndeshjes finale Francë-Kroaci. Vendi është vënë në shënjestër në mënyrë të përsëritur nga ekstremistët gjatë viteve të mëparshme, pasi duke filluar nga 2015, kanë humbur jetën 246 …

Më shumë