KRYEFAQJA » 2018 » Korrik (Faqe 12)

Arkiva Mujore: Korrik 2018

Takimi i kryetarit të PD-së, Lulzim Basha me Ministrin Gjerman të Shtetit

Takimi i kryetarit të PD-së, Lulzim Basha me Ministrin Gjerman të Shtetit

Përmbushja e kushteve të vendosura ndaj Shqipërisë për hapjen e negociatave, që nga shteti ligjor, lufta kundër krimit e korrupsionit e deri tek drejtësia e pakapur politikisht, ishin në qendër të takimit të kryetarit te PD-së, Lulzim Basha me Ministrin Gjerman të Shtetit në Ministrinë e Jashtme Gjermane, Michael Roth. …

Më shumë

Parlamenti miraton rezolutën “Për reformën e politikës shtetërore për diasporën”

Parlamenti miraton rezolutën “Për reformën e politikës shtetërore për diasporën”

Kuvendi i Shqipërisë miratoi rezolutën “Për reformën e politikës shtetërore për diasporën”; një dokument i hartuar me propozim të Nënkomisionit parlamentar për Diasporën. Rezoluta përmbledh faktet juridike dhe veprimet e ndërmarra deri tani, në funksion të legjislacionit të miratuar nga Kuvendi i Shqipërisë. Mes tyre janë krijimi i kanalit TVSH 3 …

Më shumë