KRYEFAQJA » 2018 » Qershor (Faqe 9)

Arkiva Mujore: Qershor 2018

Veliaj dhe artistët arrijnë marrëveshjen: Teatri ri kombëtar në tokën egzistuese!

Veliaj dhe artistët arrijnë marrëveshjen: Teatri ri kombëtar në tokën egzistuese!

Pas negociatave intensive mes përfaqësisë se artistëve dhe kryebashkiakut Erjon Veliaj, mësohet se më në fund është arritur një marrëveshje për ngritjen e një Teatri të Ri Kombëtar në tokën ekzistuese. Palët e përfshira në negocim theksuan se kjo marrëveshje është një hap i parë dhe se bisedimet do të …

Më shumë

Gjirokastër, 36 mijë vizitorë vetëm në 6 muajt e parë të këtij viti

Muzetë e Gjirokastrës dynden nga vizitorët

Sezoni i verës ka dyfishuar numrin e turistëve që vizitojnë vlerat natyrore dhe monumentet e kulturës në rajonin e Gjirokastrës. Sipas statistikave të publikuara nga institucionet e trashëgimisë kulturore gjatë muajit qershor ka një ritje të ndjeshme të numrit të turistëve jo vetëm në qytetin e Gjirokastër por edhe rrethina. …

Më shumë